Logo van de Stichting Licht en Liefde

Aanvragen

Limburgs landschap met daarin de tekst 'Voor financiële hulp aan blinden en slechtzienden in Limburg'

LET OP: Stichting Licht en Liefde neemt alleen aanvragen in behandeling van blinden en slechtzienden woonachtig in de provincie Limburg (Nederland). Klik op onderstaande link voor een toelichting op de normering omtrent het gezichtsvermogen zoals deze is opgesteld door de World Health Organization (WHO):
WHO-normering


Particulieren
Blinden en slechtzienden die voor een bijdrage van onze stichting in aanmerking willen komen kunnen met behulp van het online formulier een aanvraag indienen. Klik op onderstaande link om naar het online formulier te gaan:
Aanvraagformulier voor particulieren

Hieronder staat ook nog het te downloaden formulier. De aanvraag kan dan per email gestuurd worden naar info@stichtinglichtenliefde.nl.


Projectsubsidies
Instellingen die een beroep op onze stichting willen doen kunnen de aanvraag met behulp van ons online formulier indienen. Ga via onderstaande link naar het online formulier:

Aanvraag projectsubsidie

Hieronder kunt u (nog) gebruikmaken van het te downloaden formulier. Stuur dit formulier en een duidelijke omschrijving van de aanvraag, inclusief begroting waarin ook bijdrage(n) van andere fondsen/instanties staan vermeld, naar ons email-adres info@stichtinglichtenliefde.nl.


Ga naar de inhoud