Hoofdmenu

Donaties

Stichting Licht en Liefde

Donaties

De stichting Licht & Liefde keert jaarlijks op basis van daartoe ingediende en goedgekeurde aanvragen tegemoetkomingen uit aan blinden en slechtzienden in de Nederlandse provincie Limburg.

Daarnaast helpt zij het werk van de Limburgse regiogroepen van de Oogvereniging Nederland mogelijk te maken.

Voor deze goede doelen staat de stichting een vermogen ter beschikking.

Uit de jaarlijkse opbrengsten van dit vermogen worden de betalingen gedaan.

De stichting streeft ernaar om de koopkracht van het vermogen in stand te houden of te verbeteren.

Om nog meer mensen van een bijdrage vanuit de stichting te kunnen laten genieten en om ook in de toekomst ons werk te kunnen blijven uitvoeren is vereist dat ons vermogen minimaal gelijk blijft maar liefst toeneemt.

Om deze reden zijn donaties en erfstellingen van harte welkom.

Een donatie kunt u storten op IBAN: NL88 RABO 0313 5866 67 t.n.v. Stichting Licht en Liefde te Maastricht.

De stichting Licht en Liefde is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).
Een ANBI heeft een aantal belastingvoordelen die u
hier kunt vinden. Zo betaalt een ANBI geen erfbelasting of schenkbelasting voor erfenissen en schenkingen, die door de instelling gebruikt worden voor het algemeen belang.

Voor donateurs van een ANBI geldt dat zij hun giften - onder bepaalde voorwaarden - mogen aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Laatst bijgewerkt: 29-3-2021 11:35

Logo stichting Licht en Liefde