Hoofdmenu

Stichting Licht en Liefde

Bestuursleden

John Snijkers

Ik ben 55 jaar en vanaf mijn geboorte slechtziend. Mijn schooltijd ben ik begonnen op een reguliere basisschool maar al snel bleek dat dit niet haalbaar was. Op het instituut Henricus te Nijmegen volgde ik de lagere school en de MAVO.

Toen ik zestien jaar was ben ik terug naar huis gekomen en ging ik naar de HAVO in Horn (St. Ursula). Daarna heb ik de HEAO (bedrijfseconomisch richting) te Sittard afgerond.

Vanaf 1989 werk ik bij DSM, thans in de ICT.

Ik ben getrouwd en ons gezin bestaat verder nog uit drie dochters.

Mijn hobby’s zijn onder andere fietsen (op de tandem) hardlopen en wandelen. In het verleden heb ik ook aan goalball gedaan.

Voor mijn werk en privé maak ik gebruik van diverse hulpmiddelen; vergroting van de tekst op het beeldscherm is voor mij onontbeerlijk om met de computer te kunnen werken.

Samen met de andere bestuursleden van onze stichting probeer ik mensen te helpen om volwaardig en zo goed mogelijk deel te nemen aan onze maatschappij.

Laatst bijgewerkt op:

8-2-2017 17:05